CURSURI LIMBA FRANCEZĂ

Français pour les petits

Invaţarea limbii franceze poate fi distractivă si uşoară dacă metodele folosite sunt moderne şi adecvate pentru cei mici. Orele de franceză în şcoala noastră sunt dinamice şi originale. Poveştile, cântecele, ghicitorile, filmuleţele, jocurile fac asimilarea limbii străine sa fie o joacă de copil. Echipa noastră este formată din profesori tineri care deţin o bună pregătire şi experienţă didactică în predarea limbii franceze la copii.

Français pour les enfants et les jeunes

Cursurile de limba franceză pentru copii şi tineri se bazeaza în special pe comunicare, făcând posibilă conversaţia încă din primele şedinţe de curs. Metodele şi mijloacele moderne interactive de predare au ca scop asimilarea cât mai rapidă şi temeinică a limbii străine într-o manieră plăcută şi uşoară. Copiii sunt plasaţi în grupe de acelaşi nivel de cunoştinţe pentru a facilita un progres sigur.

Français pour les adultes et pour les professionnels

Oraşul nostru se află sub influenţa directă a limbii franceze prin prisma uzinei Dacia-Renault, iar cunoaşterea acestei limbi străine reprezintă un atuu pentru angajaţii si candidaţii la posturile acestui mare angajator. In şcoala nostră cursurile sunt adaptate nevoilor cursanţilor, iar metodele moderne şi materialele folosite de profesorii noştri garantează asimilarea limbii franceze.

 

   Prețuri cursuri limba franceză

 

 

Preşcolari /Clasa pregătitoare/ Clasa I 32 săptămâni 1 şedinţa a 1.5h / săptămână = 32 şedinţe

Preţ*

1900 lei/an

Clasele II-VIII 32 săptămâni 1 şedinţă a 1.5 h / săptămână = 32 şedinţe

Preţ*

1900 lei/an

Adulti 32 săptămâni 1 şedinţă a 1.5h /săptămână = 32 şedinţe

Preţ*

----------

* Inscrierile la 2 cursuri (engleză-germană/ engleză-franceză/ germană/franceză) beneficiază de un discount de 50 lei aplicat la fiecare curs in parte.

** Fraţii beneficiază de un discount de 5% aplicat aplicat la taxele individuale cumulate.