CURSURI LIMBA FRANCEZĂ

Français pour les petits

Invaţarea limbii franceze poate fi distractivă si uşoară dacă metodele folosite sunt moderne şi adecvate pentru cei mici. Orele de franceză în şcoala noastră sunt dinamice şi originale. Poveştile, cântecele, ghicitorile, filmuleţele, jocurile fac asimilarea limbii străine sa fie o joacă de copil. Echipa noastră este formată din profesori tineri care deţin o bună pregătire şi experienţă didactică în predarea limbii franceze la copii.

Français pour les enfants et les jeunes

Cursurile de limba franceză pentru copii şi tineri se bazeaza în special pe comunicare, făcând posibilă conversaţia încă din primele şedinţe de curs. Metodele şi mijloacele moderne interactive de predare au ca scop asimilarea cât mai rapidă şi temeinică a limbii străine într-o manieră plăcută şi uşoară. Copiii sunt plasaţi în grupe de acelaşi nivel de cunoştinţe pentru a facilita un progres sigur.

Français pour les adultes et pour les professionnels

Oraşul nostru se află sub influenţa directă a limbii franceze prin prisma uzinei Dacia-Renault, iar cunoaşterea acestei limbi străine reprezintă un atuu pentru angajaţii si candidaţii la posturile acestui mare angajator. In şcoala nostră cursurile sunt adaptate nevoilor cursanţilor, iar metodele moderne şi materialele folosite de profesorii noştri garantează asimilarea limbii franceze.

     

   Prețuri cursuri limba franceză

 

 

Preşcolari /Clasa pregătitoare/ Clasa I

32 săptămâni

2 şedinţe a 1h /săptămână = 64 şedinţe / 64 ore

Preţ*

1400 lei/an  

Clasele II-VIII

32 săptămâni

1 şedinţă a 1.30 h /săptămână = 32 şedinţe / 48 ore

Preţ*

1300 lei/an  

Clasele VI-VIII

32 săptămâni

1 şedinţă a 3h /săptămână = 32 şedinţe/96 ore

Preţ*

1700 lei/an  

Clasele IX-XII/

Studenţi

32 săptămâni

2 şedinţe a 2h /săptămână = 64 şedinţe / 128 ore

Preţ*

2300 lei/an  

* Inscrierile la 2 cursuri (engleză-germană/ engleză-franceză/ germană/franceză) beneficiază de un discount de 5% aplicat la cele două taxe cumulate.

** Fraţii beneficiază de un discount de 5% aplicat aplicat la taxele individuale cumulate.